Wat is Mind-Walk?

Mind-Walk combineert wandelen en aandachtstraining (mindfulness), aangevuld met invloeden uit yoga en tai-chi. Aan de hand van een thema voeren we oefeningen uit. Sommige oefeningen worden ondersteund door kleine materialen, zogenaamde ‘present in the present’.

We gaan in een groep van maximaal 10 personen de natuur in. Tijdens een wandeling van 2 – 3 km komen verschillende ontspannings- en ademhalingstechnieken aan bod om meer te ontspannen en bewuster te worden.
De natuur ondersteunt je hierbij; de zon laadt je op, de wind waait je hoofd leeg en veranderingen in de natuur maken je bewuster en brengen je meer in het nu.

 

in de natuur terug naar je eigen natuur

Voor wie?
Mind-Walk is geschikt voor iedereen. Leeftijd, wandelervaring en conditieniveau zijn niet van belang. De oefeningen zijn uit te voeren op je eigen niveau. 
Doordat je zowel fysiek als mentaal in beweging komt is Mind-Walk in het bijzonder geschikt voor mensen die veel vanuit hun hoofd leven, stress ervaren of te maken hebben met klachten gerelateerd aan spanning of burn-out.

Mind-Walk is ook mogelijk als één-op-één training. Neem contact op voor de mogelijkheden.

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close