Linda

Ik ben Linda Sibrandi.
Yoga- en pilates docent, Mind-Walk trainer en coach Vernieuwend coachen.
Ik woon in het mooie Schiebroek, ben getrouwd en moeder van twee prachtige dochters.

Ruim 20 jaar ben ik werkzaam geweest als research analist. Eind 2017 heb ik afscheid genomen van mijn werk in het laboratorium. 

Na een periode van frustratie, met gevolgen voor mijn functioneren, kwam ik tot de conclusie dat het mijn plek niet meer was. Tuurlijk kon ik werken aan mezelf, maar zoals in mijn woorden van toen “dan ben ik mezelf niet meer”.
Het heeft me nog een aantal maanden gekost om te begrijpen wat ik voelde. M.b.v. een coach die me de juiste, kritische vragen stelde kwam ik erachter dat het bedrijf waar ik werkte en ik niet meer bij elkaar paste. We waren beide veranderd, gegroeid en dat was elk in een andere richting. En zo kwam in juni 2017 het definitieve besluit om weg te gaan. 
Eind 2017 nam ik afscheid met een Frozen taart en de woorden Let it go. De frustratie was verdwenen en had plaats gemaakt voor fijne gevoelens die herinneringen zijn geworden.

Mis ik het? Ja.⠀
Wil ik terug? Nee.
Want door dit los te laten, heb ik ruimte gekregen voor wat Zen by Nature is geworden. Een plek waar ik ook andere mensen wil laten ervaren wie ze zijn en hoe het is om vanuit je eigen mogelijkheden te bewegen.

Zen by Nature is ontstaan vanuit mijn passie voor bewegen en mijn interesse om dit met andere mensen te delen.
Jaren heb ik groepslessen gegeven in sportscholen naast mijn werk in het laboratorium.

Het leukste aan lesgeven vind ik om mensen te motiveren om te bewegen op een manier die bij hen past en van daaruit het beste uit zichzelf te halen. Dat ze mogen ervaren dat ze helemaal goed zijn zoals zijn.

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close