Krijg ik meer tijd?

Volgende week gaat er weer het nodige veranderen voor mij en toch ook weer niet.

De komende weken, in elke geval tot en met 2 maart, zijn er namelijk nog geen lessen mogelijk in de studio en buiten is de groepsgrootte nog altijd maximaal 2 personen (exclusief instructeur). Dat betekent dat de yogalessen voorlopig nog online zijn via Zoom en de buitenlessen met een klein gezelschap, wat overigens ook wel weer iets heel bijzonders heeft. Hieronder vinden jullie het lesrooster voor de komende weken. 

En wat gaat er dan wel veranderen?
Het wordt wat leger aan de keukentafel. De kinderen gaan namelijk weer naar school. Moet eerlijk bekennen dat ik het ook wel weer even wennen vind. We hadden een aardig ritme gevonden met elkaar. Toch kijk ik er ook wel weer naar uit om mijn tijd zelf in te kunnen delen. Dat ik iets eerder of later kan lunchen als me dat zo uitkomt en niet “Het is 12 uur. Lunch!”.

Of ik echt meer tijd krijg? Nee, dat niet. De hoeveelheid tijd die ik krijg blijft hetzelfde, hoe ik hem indeel is (weer) aan mij.  

De grootste fout is denken dat je tijd hebt

de Boeddha

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close