Bereikbaarheid studio

I.v.m. de aanleg van de A16 Rotterdam is de route via de Bergschenhoekseweg aan de noordzijde van de N209 komen te vervallen. Om het bedrijventerrein Schiebroek bereikbaar te houden is er een aparte af- en oprit gemaakt op de N209 ter hoogte van de Dotterbloemstraat. De af- en oprit  is tijdelijk, naar verwachting tot begin 2024. Dan komt er een nieuwe definitieve weg. 

Vanuit Bergschenhoek
Komende vanuit Bergschenhoek neem je nu op de N209 de afslag Rotterdam (ter hoogte van de N471) en ga je in de andere richting de N209 weer op om zo gebruik te kunnen maken van de nieuwe afrit naar het bedrijventerrein Schiebroek, de Dotterbloemstraat en de studio. Vanuit de studio kun je de Dotterbloemstraat uitrijden en daar de nieuwe oprit nemen naar de N209

Vanuit A13
Komende vanuit de richting A13 en N471 neem je de nieuwe afrit op de N209 om het bedrijventerrein en de studio te bereiken. Om vanuit de studio richting de A13 en N471 te gaan gebruik je de nieuwe oprit naar de N209 en keer je bij afslag Bergschenhoek, om via de N209 de weg te vervolgen richting de A13 en N471.

Met de fiets vanuit Bergschenhoek en Berkel en Rodenrijs
Fietsend volg je de route Wildersekade/Hazelaarweg/Adrianalaan of fiets via de Landscheiding of via de Zwarteweg.

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close