Mind-Walk

Mind-Walk is een buiten training waarbij mindful wandelen wordt gecombineerd met invloeden uit de yoga, tai-chi en mindfulness. Aan de hand van een thema voeren we oefeningen uit die ondersteund worden door leuke materialen (a present in the present).

In een groep van maximaal 10 personen gaan we de natuur in. Tijdens een wandeling van ca. 3 km leer verschillende ontspannings- en ademhalingstechnieken om meer te ontspannen, kalmer en bewuster te worden.
De natuur ondersteunt je hierbij; de zon laadt je op, de wind waait je hoofd leeg en de veranderingen in de natuur maken je bewuster en brengen je meer in het nu.

Mind-Walk is veilige en effectieve manier van bewegen en geschikt voor iedereen. De oefeningen zijn uit te voeren op je eigen niveau. Doordat je zowel fysiek als mentaal in beweging komt is Mind-Walk in het bijzonder geschikt voor mensen die veel vanuit hun hoofd leven, stress ervaren of te maken hebben met klachten gerelateerd aan spanning of burn-out.

Mind-Walk is ont-moeten en opladen in de natuur.

Mind-Walk wordt gegeven als small group training in de vorm van een wekelijkse training of een cursus bestaande uit een serie van 5 trainingen.

Mind-Walk regular
Wekelijkse les met wisselende thema’s, waarbij een of meerdere meditatieve wandeltechnieken worden afgewisseld met oefeningen uit de yoga en tai-chi evenals adem- en ontspanningstechnieken aansluitend op het thema. Sommige thema’s worden ondersteund met kleine materialen, zogenaamde ‘presents in the present’. De training is inclusief thee na afloop van de les.

5-weekse Mind-Walk training
In 5 lessen met 5 opeenvolgende thema’s leer je 4 meditatieve wandeltechniek en leuke en afwisselende oefeningen uit de yoga en tai-chi evenals adem- en ontspanningstechnieken aansluitend op het thema. De training is inclusief thee na afloop van de les en de ‘presents in the present’.

Mind-Walk Special
Een Mind-Walk Special is een extra lange Mind-Walk les (2 – 2,5 uur) rondom een thema met al het goede van Mind-Walk en meer. 
Je kan deze les gebruiken als aanvulling op de cursus of de reguliere Mind-Walk les. Daarnaast is een special ook zeer geschikt om kennis te maken met Mind-Walk.

Past één op één Mind-Walk beter bij jou of wil je graag in een kleinere groep op pad, neem dan contact op voor de mogelijkheden voor personal of small group Mind-Walk.

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close