Mind-Walk cursus

Een Mind-Walk cursus bestaat uit vijf lessen. Alle lessen hebben een andere thema. Deze thema’s zijn op elkaar afgestemd.

De Mind-Walk lessen worden buiten in de natuur gegeven. Meditatief wandelen wordt afgewisseld met oefeningen uit de yoga en tai-chi evenals adem- en ontspanningstechnieken aansluitend op het thema. Sommige thema’s worden ondersteund met kleine materialen, zogenaamde ‘presents in the present’.

Elke les is inclusief thee na afloop van de les. Tevens is er dan gelegenheid om na te praten.

Voor wie?
Mind-Walk is geschikt voor iedereen. Leeftijd, wandelervaring en conditieniveau zijn niet van gelang.
Het is in het bijzonder geschikt als je op dit moment weinig energie hebt en je fitter wil voelen. Door Mind-Walk leer je meer te luisteren naar je lichaam en je gevoel. Je leert beter je grenzen aan te geven en krijgt tools om te ontspannen.

De verschillende Mind-Walk cursussen

5-weekse Mind-Walk cursus – deel 1
In deze 5 trainingen maak je kennis met Mind-Walk en staat bewustwording centraal. Je komt uit je hoofd en in je lijf en hoe je meer mindful (met aandacht) in het leven kan staan.


5-weekse Mind-Walk cursus – deel 2
In deze 5 trainingen ga je de basis die je in Mind-Walk deel 1 hebt gelegd verder verdiepen. Je leert hoe je met meer kracht en vertrouwen kunt kiezen wat goed voor je is.
Mind-Walk deel 2 is alleen te volgen na Mind-Walk deel 1. 

5-weekse Mind-Walk cursus – 5 elementen
In deze cursus ga je op pad aan de hand van de 5 elementen hout, vuur, aarde, metaal en water.
De 5 elementen cursus kan het vervolg zijn op de andere Mind-Walk cursussen, maar kan ook los gevolgd worden. Mind-Walk is ook mogelijk als één-op-één training. Neem contact op voor de mogelijkheden 

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close